Sain Espanjaan seuraavan viestin:

"Luin sun blogia, sori, ei tuu toistumaan. Surullista, jos ajattelet musta ja mitä me oltiin noin...ja päästit sen noita-akan vaikuttamaan itseesi. Hyvä, että sulla menee jo paremmin. Kaikkea hyvää ja iloista loman jatkoa!"

Ehdin lukea viestin ennen kuin tajusin keneltä se on (V:n nimen kohdalla kännykässäni lukee nimittäin Älä Vastaa, koska en jaksa nähdä hänen nimensä vilkkuvan jatkuvasti ruudulla, kun selaan nimiä soittaakseni jolle kulle muulle. Kuvittelin viestin olevan mainosviesti, johon ei pidä vastata, sillä olin autuaan unohtanut kuka tuo "Älä Vastaa" on, kunnes tajusin pian hyvin kirkkaasti, että kenestä on kysymys.). Olin erään golfklubin vessassa Espanjassa ja meinasin tempaista luurin seinään. Sen sijaan tyydyin kiroilemaan kovaäänisesti suomeksi (kukaan ei voinut ymmärtää muuta kuin äänenpainoni). Siinä samassa tajusin, että en enää voi koskaan kirjoittaa vanhaa blogiani, koska takaraivossa kytisi kuitenkin pelko siitä, että V lukee sitä. Siksi tämä kaikki sähläys, muutto, uusi nimi blogilla ja minulla. Eli purtsi on tästä lähtien gata. Toivottavasti nimi tulee pian tutuksi blogistaniassa. Vituttaa edelleen ihan eläimenä.

Ja tuo viesti, mitä siihen tulee. Säälittävää, niin säälittävää. Voin vaan kuvitella miltä V:stä on tuntunut lukea blogistani syvimpiä tuntojani liittyen häneen (ja kun luin vanhaa blogiani, olen ruotinut häntä melkoisen ronskein sanakääntein). Parasta ja kamalinta tässä on nyt se, että hän tietää vihdoin mitä minä todella ajattelen hänestä. Samalla minusta tuntuu siltä, kuin joku olisi riistänyt minulta kaikki vaatekappaleet päältä ja olisi siirtänyt minut väkipakolla keskelle Senaatintoria muiden töllisteltäväksi. Joka tapauksessa, tuo viesti, se osoittaa minulle sen, että aina niin kohteliaan kunnioittava Exäni ei ole muuttunut piiruakaan (enkä muuta odottanutkaan). Mikään hänen sanomisensa ei asioita muuta tai paranna. Pahentaa vain. Se todella saa minut ihmettelemaan viestin todellista tarkoitusperää. Ja tuo hänen Ex-vaimonsa syyttäminen minun tämän hetkisistä ajatuksista liittyen häneen, on todella naurettavaa. V tietää itse kyllä deep down mitä paskaa syyti päälleni kolme ja puoli vuotta. Siinä valossa Ex-vaimon kanssa käydyllä keskustelulla on kärpäsen paskan kokoinen merkitys kokonaisuutta ajatellen. Olisin ollut tismalleen sitä mieltä V:stä, olisin tavannut Ex-vaimoa tai en. Mutta no, syntipukin etsiminen on kai hänelle ainoa tapa selvitä. On aina ollut.

"Hyvä, että voit jo paremmin."

Kehtaakin toivottaa! Sama mies, joka toivotti minulle viisi kuukautta sitten tervemenoa hourulaan vetämään nappeja naamaan, jotta saisin hieman pitoa, kun tuntuu lipsuvan niin, olenhan hullu, täysi hullu, siis niin mielenvikainen ja TYHMÄ, että valittaisin sille terapeutille vaan tätä kamalaa sotkua sisälläni.

Koko viesti on niin täynnä pöyristyttävää tyhmyyttä, että en voi kuin huokailla.Olin heti viestin saatuani sitä mieltä, että en vastaa hänelle siihen mitään (enkä vastannut), mutta hetken leikittelin ajatuksella, että kirjoittaisin hänelle seuraavan lauseen:
 
"Luin sun tekstiviestin, sori, ei tuu toistumaan."

Olisi ollut melko nasevaa, mutta en viitsinyt vaivautua. En halua antaa itsestäni hänelle edes halveksuntaani. Siksi lähdin entisestä blogistanikin hyvin salamyhkäisesti. Kyllähän hän tietää, jos sitä vielä lukee, ja tietysti lukee, että miksi blogi lopetettiin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikki tunnekuohuilu on hänelle tavallaan erävoitto, joten jätän tunteilut itselleni ja häviän kuin pieru saharaan hänen tietämättä minun ajatuksistani paskaakaan. Toivottavasti V tuntee piston sydämessään.

Mutta nyt siis, rakkaat lukijani, vanhat ja uudet, tervetuloa. Samaa vanhaa taattua ex-purdea luvassa. Jätän siis tuon nimimerkinkin käyttämisen nyt pois ja tästä lähin kommentoin gata-nimimerkillä. Älkää käyttäkö minusta vanhaa nikkiä missään, ettei tuo vanha nikki linkity tähän uuteen ainakaan ihan heti. Jos oikein salapoliisi on, niin varmasti osaa yhdistellä naruja, mutta tuskin V:tä ihan niiiiin paljon kiinnostaa.

Nyt jatkan parantelua. Kamala flunssa vaivannut jo Epsanjasta asti.

edit. 17.22: Löydyn Blogilistalta!

-Gata