Funka ja Gata tapasivat tällä kertaa Kurvissa suuntanaan Pasilan halpaakin halvempi Lidl. Ostoskärryihin koottiin salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, sipulaa, punaista alepaprikaa, superhalpaa cola lightia, mandariinimarinoituja kananfileesuikaleita, fetaa, pastaa, ruokakermaa, suklaatasuklaatasuklaatasuklaata, mainitsimmeko jo SUKLAAN? Ei kun ratikkaan ja Gatan luokse kokkaamaan.

Hedelmäinen fetatipukastike

300g mandariinimarinoituja kanafileesuikaileita
3 valkozipulinkynttä
2 pikkuista sipulaa eli yksi tosi iso
2 pientä nektariinia
ripaus sokrua
1  prk ruokakermaa
köntsä fetaa
kurkumaa
2 rkl thai sweet chili -kastiketta
mustapippuria
ketsuppii loraus
juoksevaa margariinia paistamiseen

Kuullota kaikkia mahdollisia sipulimuotoja (silputtuna, mutta se kai nyt lienee selvää, ettei niitä sinne kokonaisinakaan työnnetä) hetki pannulla ja lisää sitten pilkotut nektariinit sekä aavistus sokrua. Anna mehustua tovi. Lisää tipusuikaleet ja paista kanan pinta kypsäksi. Kaada joukkoon ruokakerma ja iske mausteet joukkoon. Anna kiehua, että kanat kypsyvät. Viimeiseksi kruunaa komeus fetasörsselillä. Keitä lisukkeeksi pastaa.

1941117.jpg
Kastike maKUSTU(hehehehe)massa.

Fetasalaatti

puolikas jäävuorisalaatti
kirsikkatomaatteja
kurkkua
punaista paprikaa
fetaa
mustapippuria
salaatin päälle voi lorottaa sinappikastiketta tai oviiliöljää

Aloita salaatin tekeminen huuhtomalla ötökät salaatinlehdistä veke. Ainakin meidän salaatinlehtien joukossa oli kokoelma mustia ja punaisia todella epämääräisiä önniäisiä. God only knows what. Nooooo, pikku lisäprotsku ei tee pahaa kenellekään. Pilko tomaatit, kurkut, paprika (joka muuten oli alehinnastaan huolimatta aivan ältsin rapsakkaa ja makeata) ja feta suuhun sopiviksi kuutioiksi. Lado koko komeus kulhoon ja päällystä hyppysellisellä pippuria.

1941120.jpg
Kuten huomaat, fetaa on runsaasti. Nam.

Nälkäisinä kuin karhut iskimme haarukoinemme ruoan kimppuun, kunnes huomasimme, että perkele se kuva piti ottaa valmiista annoksesta. Ehdimme ennen kuin koko mättö oli massussa.

1941128.jpg
Funkan jo hieman syöty annos. Lasissa edukasta cola lightia.

Mättämisen jälkeen painuimme ruokatupakalle ja popitimme ihan vitun hyvää musaa. Tässä ehkä kaikkein kuvaavin ja täydellisin näyte meidän molempien musiikkimausta:



NO EIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! Hahahahahahahaha!!! Tässä todellisuus:

 


Nyt nää lähtis iltamenoihin, mutta ei kuitenkaan dokaamaan. Se uskoo kuka haluaa.

-Gata ja Funkeli