Sain tällaisen tunnustuksen sekä Tonilta että Funkalta (itse asiassa entiseen blogiin, mutta koen tämän blogin olevan samaa kauraa, joten en osaa enää sinne tätä kuvaa laittaa):

1835839.jpg

Säännöt
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2. Joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen

Minäpä annan tunnustukseni Tonille ja Funkalle takaisin. Lisäksi haluan antaa tämän vielä Lupiinille. 

Olen kovasti iloinen, että suurin osa ihmisistä, jotka ovat blogiani lukeneet (jotka siis tiedän), ovat siirtyneet perässäni tänne. Toivon, että nekin ihmiset, jotka eivät vielä ole osanneet kysyä uutta osoitetta ymmärtäisivät sitä kysyä. Jos eivät, en voi sille mitään. Tämän riskin tiesin aloittaessani uudelleen, mutta pakkorako mikä pakkorako. Ihan kivasti tämä nyt joka tapauksessa on lähtenyt käyntiin, varsinkin kun olen saanut tarvittavat ja tärkeimmät muokkaukset tehtyä, jotta sivu näyttää taas minulta.

Matkarapoa laitan jahka jaksan alkaa setviä sitä kamalaa vyyhtiä, mikä matkalta mukaani tarttui. Kunnon perhedraamaa, mutta ei tippaakaan viihdyttävässä muodossa. Palaan, kun kykenen.

edit. 17.58: Tuli mieleeni tuossa, kun Lupiini kyseli aiemmin, että voiko minun blogin laittaa omalle blogisivulleen lukulistalle nyt uudella nimellä. Vastauksena kaikille yhteisesti: vanhan nimen voi korvata uudella nimellä ja linkillä. Muistaakaa tilata uusi Blogilistalta myös!

-Gata