Haastetta pukkasi Lumpparilta. Varoitus: seuraa vakavia omituisuuksia.

“Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.”

1. Minulla on parisänky, mutta jos nukun yksin (ts. ellei Fungelström ole täällä yötä), heitän päiväpeiton toiselle puolelle sänkyä ja nukuin kuin yhden hengen sängyssä, vaikka tilaa olisi nukkua vaikka poikittain.

2. En kestä YHTÄÄN kissankarvoja vaatteissani. Olen teippirullaharjan intohimoinen ystävä. En voi kerta kaikkiaan lähteä yleiselle paikalle, jos vaatteissani on karvoja - eikä tarvitse olla montaa, kun jo vituttaa. Teippiharjaan mm. sukkani jalkapohjaosiotkin. Koulussa monesti luennolla harjailen vaatteitani varmuuden vuoksi ja siitä on tullut legenda! Isosiskoni ihmettelee aina, että miten ihmisellä, jolla on kaksi pitkäkarvaista kissaa, ei ole koskaan vaatteissaan karvan karvaa! Karvafriikkeys kyllä ulottuu muihinkin ihmisiin. Teippiharjaan kaikki kaveritkin heidän lähtiessään. Se herättää melkoisen paljon huvitusta. En vaan halua, että he joutuvat "kärsimään" kotieläimistäni.

3. Tykkään ruisleivästä, jonka muiden päällisten lisäksi sisältää thai-sweet-chili-kastiketta. Hiukka hankalaa syödessä, koska kastike valuu aina sormille.

4. En osaa lähteä minnekään, jos en ole laittanut tukkaani pöyheäksi. Jos letti menee päätä myöten, näytän mielestäni Downin syndroomaiselta (anteeksi vaan kaikki Down-ihmiset), eli päälakeni on jotenkin typerällä tavalla liiska, jolloin leuan osuus korostuu tahattomasti = näytän Downilta. En esim. voisi kuvitellakaan laittavani ponnaria ilman, että tupeeraisin alta.

5. Yleinen siisteysfriikkeys ansaitsee maininnan. Jos minulla on sotkuista (ja monen sanojen mukaan täällä ei ole KOSKAAN sotkuista), menee koko pakka sekaisin. Alan syödä huonosti, vähät välitän päivärytmistä, en tee koulutehtäviä/velvollisuuksia, unohdan käydä kaupassa ja muutenkin repsahdan älyttömälle linjalle, jos kämppä ei ole tiptop. Jos tänne on tulossa joku kylään, imuroin aina ennen sitä.

Haaste lähtee Funkalle, Minhille ja Lupiinille. En keksi tähän hätään muita, koska nyt täytyy mennä meikkaamaan, että ehdin koulubussiin. (Sitä ennen pitää impparoida, koska Funkeli tulee illalla tänne.)

-Gata, jälleen flunssassa perkele