Yritän tervehtyä. Verbi "tervehtyä" pitää sisällään niin paljon. Haluan tervehtyä mm. flunssasta, masennuksesta, huonosta ruokavaliosta, rempallaan olevasta päivärytmistä, edelleen keskinkertaisesta itsetunnosta, liiallisesta päihteidenkäytöstä, väsymyksestä, ahdistuksesta, saamattomuudesta, liikkumattomuudesta, tupakanpoltosta ja välinpitämättömyydestä.

ISO lista. Tiedä mistä aloittaisin. Minua kehoitettiin "nyt stabiloimaan vahvasti", että "olo alkaisi parantua". Vittu, kun sitä onkin niin tyhmä, että tekee uudelleen ja uudelleen samat virheet. Kieriskelen itsesäälissä, tiedän, mutta ei muu auta. On pakko näemmä hakata päätä seinään. On pakko myöskin stabiloida. Ylösuloslenkille.

Tein testin, joka löytyi Harmittomalta:

ohyosggm.jpg
You're One Hundred Years of Solitude!
by Gabriel Garcia Marquez
Lonely and struggling, you've been around for a very long time. Conflict has filled most of your life and torn apart nearly everyone you know. Yet there is something majestic and even epic about your presence in the world. You love life all the more for having seen its decimation. After all, it takes a village.
Take the Book Quiz

at the Blue Pyramid.

Solitude, hahah. Kamalan osuva teksti. Ei voi sekoilla enää, ei pää kestä. Eikä kroppakaan.

-Gata, getting well