You are The Empress Beauty, happiness, pleasure, success, luxury, dissipation.

The Empress is associated with Venus, the feminine planet, so it represents, beauty, charm, pleasure, luxury, and delight. You may be good at home decorating, art or anything to do with making things beautiful. The Empress is a creator, be it creation of life, of romance, of art or business. While the Magician is the primal spark, the idea made real, and the High Priestess is the one who gives the idea a form, the Empress is the womb where it gestates and grows till it is ready to be born. This is why her symbol is Venus, goddess of beautiful things as well as love. Even so, the Empress is more Demeter, goddess of abundance, then sensual Venus. She is the giver of Earthly gifts, yet at the same time, she can, in anger withhold, as Demeter did when her daughter, Persephone, was kidnapped. In fury and grief, she kept the Earth barren till her child was returned to her.

What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.

Löytyi Brimiltä. Ei ollenkaan huono, eikä niin valettakaan kokonaan. Hassuja nämä testit.

Helvetin Blogilista ei taas päivitä blogiani. Sitä paitsi tuo uusi systeemi on sekava ja vaikeakäyttöinen. Taidan kohta laittaa Tiinalle avunpyyntömailin ja alan tilata blogini jonkin muun palvelun kautta (joku Googlejotainhan se oli?). En jaksa Blogilistan kikkailuja kohta enää ja minä olen, believe me, ollut todella kärsivällinen sen suhteen.

Huomaan notkuvani blogeissa, naamakirjassa ja netissä ylipäätään, vaikka minun pitäisi alkaa kirjoittaa opinnäytetyötä. Ehkä yritän saada pari riviä aikaiseksi, niin ei tarvitse piehtaroida huonossa omatunnossa koko viikonloppua. Deadline kolkuttaa kuupassa koko ajan ja nyt ei oikein sopisi kuhnastella asian kanssa. Aloittamisen vaikeus jne.

Tämä postaus on jo valmiiksi niin levällään, että voinen hypätä jälleen uuteen aiheeseen. Antaa mennä, kun on mennäkseen. Elän hirveän jännittävää aikaa elämässäni. Rakas on tuonut elämääni sellaisia elementtejä, että arki tuntuu juhlalta ja tulevaisuus on alkanut hahmottua kevein vedoin eteeni. Nyt tiedän, että menen jonakin päivänä naimisiin ja teen lapsia (jos kaikki menee hyvin). Nämä edellä mainitut seikat tuntuvat hyvin luonnollisilta hänen kanssaan. En ole koskaan ennen halunnut perhettä niin paljoa kenenkään muun kanssa, saati avioliittoa. Rakas kuiskailee korvaani melko usein "tuleva vaimoni". Se kyllä tuntuu niin uskomattoman hyvältä! Ajatus hänen vaimona olemisestaan on jotain niin, miten sen nyt muotoilisi, se olisi vaan niin oikein. Ihan samalla tavalla, kuin lapsetkin olisivat oikein.

Joskus V:n kanssa hetken kuvittelin omaavani vauvakuumeen, mutta todellisuudessa se oli puhdas paniikkiviruksesta syntynyt sitoutumiskuume. Halusin sitoa V:n itseeni keinolla millä hyvänsä, koska tiesin, että hän oli henkisesti jossain aivan muualla (lue: kiinni entisessä elämässään). Olen niin sata kertaa mielessäni kiittänyt onneani, että V ei koskaan suostunut perheenlisäykseen. Se olisi jotain aivan käsittämättömän kamalaa: joutua nyt olemaan hänen kanssaan tekemisissä loppuelämäni! Katsomaan vierestä kuinka hän kasvattaisi yhteistä lastamme aivan päin persettä! Kestämään lapsessa hänen fyysisiä ja henkisiä piirteitään! Onneksi tulin suhteemme puolen välin jälkeen itsekin järkiini ja lopetin haaveilemasta perheestä. Sillä ei ollut mitään tekemistä V:n kanssa ja oivalsin sen. Tajusin hyvin kirkkaasti, että hänen kanssaan en halunnut mitään pysyvää ja loppu onkin historiaa. Perheen haluaminen liittyi kai enemmän omiin tulevaisuuden haaveisiini ja siihen, että ymmärsin niiden olevan saavuttamattomissa V:n kanssa. Kai tuo kaikki oli vain peilikuvaa sille, että olin auttamattoman väärän ihmisen kanssa aivan kammottavassa ihmissuhteessa ja ystävät ympärilläni puolestaan päinvastaisissa tilanteissa: menivät onnellisesti naimisiin, perustivat perheitä. Kontrasti oli liian suuri.

Nyt kontrastia ei ole. Olen onnellinen itsekseni, olen onnellinen Rakkaan kanssa. Tiedän, että meidän suhteemme on kestävä. Se on jotain aivan muuta, kuin mitä olen koskaan aiemmin kokenut. Meidän välillämme on balanssi, jokin kosminen ying-yang-tila. Täydennämme toisiamme. Tässä on hyvä kasvaa itsekseen.

Valtiatar kiittää ja kuittaa sekä toivottaa sekavan tajunnanvirtapostauksen lopuksi valoisaa viikonloppua jokaiselle lukijalleni.

-Gata